Amsterdam ArenA, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Ajax


Ajax - Feyenoord

Ajax - Feyenoord, dé Klassieker!

De Klassieker staat weer om de hoek en jij hebt de kans om erbij te zijn! Zie Ajax - Feyenoord live! Koop je tickets nu op StubHub en zie deze geweldige wedstrijd live in de Amsterdam ArenA. Het is tijd voor een mooie middag voetbal, dus vergeet de bank en tv, en kom naar Amsterdam om je team te steunen! Beide clubs zijn aan elkaar gewaagd dus ze hebben je steun hard nodig. Maar wees er gauw bij, want de kaartverkoop voor De Klassieker gaat snel, dat weet je wel! Pak daarom nu je kans en koop je kaartjes voor Ajax Feyenoord om de laatste koude wintermaand een beetje aangenamer te maken. Zondag 21 januari, dé Klassieker, Ajax - Feyenoord, koop je kaartjes nu!

De eerste Klassieker van het jaar

De vorige keer dat de twee reuzen elkaar ontmoetten was in het Eredivisie seizoen 2016/2017. In april vorig jaar speelden ze in de Amsterdam ArenA, nu de Johan Cruijff Arena. De Klassieker staat bijna altijd garant voor doelpunten en dat was ook dit keer het geval. Het werd 2-1 voor Ajax. Lasse Schöne, David Neres en Michiel Kramer zorgden voor de doelpunten.

In de geschiedenis van Ajax - Feyenoord, met bijna een eeuw aan wedstrijden, is het slechts een paar keer 0-0 gebleven, dus ook dit seizoen verwachten we weer een fantastische Klassieker. Zullen de Rotterdammers en de Amsterdammers weer scoren? En wie gaat er met de winst vandoor? Deze, en vele andere vragen worden beantwoord op 21 januari 2018 in de Amsterda ArenA! Mis het niet en koop je tickets voor Ajax - Feyenoord nu!

Huidige stand Eredivisie 2017/2018

Eind 2017 staat niet Ajax, noch Feyenoord bovenaan. Het is de rivaal uit het zuiden, PSV, die bovenaan staat met 11 gewonnen wedstrijden en 33 punten. Ajax staat op een mooie tweede plek maar geeft genoeg ruimte aan PSV met slechts 25 punten. Het is duidelijk dat dit vooralsnog hét seizoen is van PSV. Titelhouder Feyenoord heeft tot nu toe niet zo'n best seizoen. Ze hebben slechts 19 punten met 5 gewonnen wedstrijden. Er moet veel gebeuren willen de Rotterdammers hun titel behouden, waar ze vorig seizoen zo hard voor hebben gestreden. Één van de wedstrijden die ze moeten winnen is deze Klassieker. Niet alleen voor de punten, maar ook voor de eer. Steun je team in deze uitwedstrijd, of ga voor de zege van de Amsterdammers in de Johan Cruijff Arena. Koop je kaartjes voor deze Klassieker! 

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Ajax - Feyenoord

Amsterdam ArenA

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.