Amsterdam ArenA, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Ajax


Ajax - Feyenoord

De Klassieker staat weer om de hoek en jij hebt de kans om erbij te zijn! Zie Ajax - Feyenoord live! Koop je tickets nu en zie deze geweldige wedstrijd live in de Amsterdam ArenA. Het is tijd voor een mooie middag voetbal, dus vergeet de bank en tv, en kom naar Amsterdam om je team te steunen! Beide clubs zijn aan elkaar gewaagd dus ze hebben je steun hard nodig. Maar wees er gauw bij, want de kaartverkoop voor De Klassieker gaat snel, dat weet je wel! Pak daarom nu je kans en koop je kaartjes voor Ajax Feyenoord om de laatste koude wintermaand een beetje aangenamer te maken. Zondag 21 januari, dé Klassieker, Ajax - Feyenoord, koop je kaartjes nu!

De vorige keer dat de twee reuzen elkaar ontmoetten was in het Eredivisie seizoen 2016/2017. In april vorig jaar speelden ze in de Amsterdam ArenA. De Klassieker staat bijna altijd garant voor doelpunten en dat was ook dit keer het geval. Het werd 2-1 voor Ajax. Lasse Schöne, David Neres en Michiel Kramer zorgden voor de doelpunten.  .

In de geschiedenis van Ajax - Feyenoord, met bijna een eeuw aan wedstrijden, is het slechts een paar keer 0-0 gebleven, dus ook dit seizoen verwachten we weer een fantastische Klassieker. Zullen de Rotterdammers en de Amsterdammers weer scoren? En wie gaat er met de winst vandoor? Deze, en vele andere vragen worden beantwoord op 21  januari 2018 in de Amsterda ArenA! Mis het niet en koop je tickets voor Ajax - Feyenoord nu!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Ajax - Feyenoord

Amsterdam ArenA

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.