Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van André Rieu


André Rieu Amsterdam

André Rieu geeft een ongelooflijk concert om het nieuwe jaar in te luiden. Deze internationale ster treedt op 7 januari op in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dit is de eerste keer dat Rieu een nieuwjaarsconcert geeft in Nederland. Hij wil hier, net als de zomerconcerten op het Vrijthof in Maastricht, een traditie van maken. Het concert staat vast! 

Rieu speelde al jaren met het idee van een nieuwjaarsconcert in Nederland in zijn hoofd. Helaas was hij altijd op tournee in het buitenland, maar hij heeft die speciaal omgegooid zodat alle belangstellende het nieuwe jaar op een fantastische wijze kunnen inluiden. André Rieu is in de tussentijd nog wel druk bezig. Hij heeft verschillende concerten in Europa op het programma staan, komt terug naar Nederland voor de zomerconcerten om vervolgens weer verder te reizen naar Zuid-Amerika, Australië, Nieuw- Zeeland en het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

De drukbezette ridder wist het gelukkig allemaal zo te plannen dat 2017 een onvergetelijke start krijgt in Amsterdam. Wees erbij en koop je kaarten voor André Rieu voor het Nieuwjaarsconcert in Amsterdam!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

André Rieu Amsterdam

Ziggo Dome

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.