Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Andrea Bocelli


Andrea Bocelli Amsterdam

Andrea Bocelli komt naar Amsterdam voor een ongelooflijk concert, en jij kunt hem live zien! Het enige wat je hoeft te doen is je kaartjes te kopen voor deze Italiaanse zanger, en te genieten. Het concert vindt plaats in het Ziggo Dome waar al vele andere grote artiesten op het podium hebben gestaan. Maar zullen ze het publiek zo ontroerd hebben als Andrea Bocelli gaat doen? Deze tenor weet zijn publiek kippenvel te bezorgen, emoties te raken en hiermee zorgt hij altijd voor een onvergetelijke avond. 

Een van de bekendste Italiaanse zangers ter wereld. Andrea Bocelli heeft samengewerkt met de grootste artiesten van het universum, ontving vele prijzen, mocht wereldleiders ontmoeten en weet waar hij ook komt, een bijzondere energie te uit te stralen. Voel Andrea Bocelli live in Amsterdam, een van de grootste tenoren van onze tijd. Meer dan 80 miljoen albums wist hij te verkopen gedurende zijn carrière. Een wereldster zonder twijfel, en de eerste keer in 10 jaar dat hij naar Nederland komt, loop deze kans niet mis! Koop je tickets voor Andrea Bocelli Amsterdam nu op StubHub!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Andrea Bocelli Amsterdam

Ziggo Dome

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.