Westergasfabriek Amsterdam, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Awakenings


Awakenings Joris Voorn & Friends Amsterdam

Als jij tot de fans van techno hoort, en je hart een sprongetje maakt bij het horen van het woord Awakenings, als Joris Voorn jouw held is, dan zit je hier goed. Joris Voorn & Friends draaien dit najaar in de Westergasfabriek voor het Amsterdam Dance Event, en jij kunt er bij zijn. Koop je kaarten nu!

De Awakenings feesten staan bekend om de sfeer, de sublieme organisatie, de vetste muziek en de leukste mensen. En ook dit jaar organiseren ze weer een onvergetelijke nacht. Awakenings 2017 duurt heel de nacht en vroege ochtend,vindt plaats op 20 oktober. Een van de vetste zalen in Amsterdam wordt weer omgebouwd tot een heerlijke dance en danszaal, en feestgangers kunnen daar de hele nacht dansen op de hipsts beats. Wees bij Awakenings 2017 aanwezig en koop je tickets voor Awakenings nu veilig en snel op StubHub!

De beste beats, de hipste artiesten, een hele nacht vol muziek, dans, vriendschap, liefde en genot. Desconnect even en geniet van dit weekend vol plezier. Reserveer je kaartjes nu. Met StubHub Nederland heb je 100% ticketsgarantie, 100% tijdige levering en 300% fun!  Dus wacht niet langer en bereid je voor. Begin vandaag nog met de voorpret en koop je kaarten voor Awakenings 2017 snel voor het te laat is...

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Awakenings Joris Voorn & Friends Amsterdam

Westergasfabriek Amsterdam

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.