Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

X

Let op: Er is een minimumleeftijd voor dit concert. Bezoekers onder de 16 moeten het concert bezoeken met een begeleider die ouders is dan 18 jaar. De minimale leeftijd voor staanplaatsen en VIP-tickets is 12 jaar. 

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Bangtan Boys (BTS)


BTS Bangtan Boys Amsterdam

Voor het live concert van het jaar moet je natuurlijk bij StubHub zijn. Bangtan Boys (BTS) geeft een spetterend optreden in Ziggo Dome. Hier moet je bij zijn, dus pak je kans nu en koop de beste tickets voor BTS Bangtan Boys Amsterdam nu op StubHub! De sfeer zal als altijd geweldig zijn, en de muziek, de zang en de show maken het dat je dit optreden niet snel vergeet. Bel je vrienden en pak je kans om Bangtan Boys (BTS) live te zien nu. Geniet van het leven! Koop snel je tickets, en verzeker je aanwezigheid nu! BTS Bangtan Boys Amsterdam in het Ziggo Dome, dit kun je niet missen! 

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

BTS Bangtan Boys Amsterdam

Ziggo Dome

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.