Stadion Feijenoord (De Kuip), Rotterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Feyenoord


Feyenoord - Ajax

 Mis Feyenoord - Ajax niet en koop je kaarten voor deze Klassieker vandaag nog! Deze derbie behoort tot de allergrootste en bekendste ter wereld en zorgt altijd voor doelpunten. De rivaliteit tussen de Rotterdammers en Amsterdammers is gigantisch, en dat is ook terug te zien op het veld. 

De Kuip vult zich tot de nok met alle fans die hun team steunen. En het maakt niet uit of je nu voor Feyenoord of voor Ajax bent, want de beste tickets voor deze wedstrijd vind je hoe dan ook hier! Koop je Feyenoord - Ajax tickets nu op StubHuben voel de spanning en de emotie live vanuit het Feijenoord Stadion in Rotterdam!

Gelijkspel en winst voor Feyenoord in 2016/2017

Beide clubs zijn groot, succesvol en willen winnen. Dit jaar spelen de clubs twee keer tegen elkaar voor de Eredivisie 2017/2018. Afgelopen seizoen speelde Feyenoord thuis gelijk tegen rivaal Ajax. Kasper Dolberg en Dirk Kuijt scoorden beide één goal, waardoor de uitslag op 1-1 bleef.  De uitwedstrijd won Ajax met 2-1. 

Zal Feyenoord weer een mooi seizoen maken en een wedstrijd in de Kuip tegen Ajax winnen? Met nieuwe oude aanwinsten zal dat misschien wel weer lukken. In ieder geval zal het team onder leiding van Van Bronckhorst zijn best doen, evenals hun rivaal Ajax. Als jij bij deze Klassieker wil zijn, Feyenoord - Ajax, mis je kaarten niet!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Feyenoord - Ajax

Stadion Feijenoord (De Kuip)

  • Rotterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.