Stadion Feijenoord (De Kuip), Rotterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Feyenoord


Feyenoord - Sparta Rotterdam

Mis Feyenoord - Sparta Rotterdam in het Stadion Feijenoord (De Kuip) niet en zie de grootste helden van de Nederlandse Eredivisie live! Koop je tickets om je team te steunen in het stadion. De Eredivisie is weer begonnen en de helden van het Nederlands voetbal zijn klaar voor de overwinning. Er kan er maar één winnen, en daarom strijden beide teams dan ook tot het uiterste.

Want van de 18 teams die meedoen in het seizoen 2017/2018 van de Eredivisie, kan er maar één met de landstitel vandoor gaan. Hierom wordt Feyenoord - Sparta Rotterdam dan ook een ongelooflijke wedstrijd, want beide reuzen zullen onder aanvoering van hun trainer alles geven in Stadion Feijenoord (De Kuip). Mis het dus niet en koop je tickets voor Feyenoord - Sparta Rotterdam vandaag nog. De beste tickets vind je hier op StubHub.

Seizoen 2017/2018 van de Eredivisie is het 62e seizoen van de Nederlandse competitie voor het landskampioenschap. En de winnaars van de Eredivisie winnen niet enkel de landstitel, maar worden ook automatisch geselecteerd in de Champions League en de Europa League, en hebben zo een kans om mee te doen op het Europees toneel. Er valt dus heel wat te winnen en je team kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Juich mee en laat ze zien dat ze het waard zijn. Koop je tickets voor Feyenoord - Sparta Rotterdam nu!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Feyenoord - Sparta Rotterdam

Stadion Feijenoord (De Kuip)

  • Rotterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.