Feyenoord in de Champions League!

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.


Alle thuiswedstrijden van Feyenoord - Seizoen 2017/2018


Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Huidig titelhouder Feyenoord!

Koop je kaarten voor de beste wedstrijden van Feyenoord makkelijk en snel op ${brand_name} ! Hier vind je het grootste aanbod kaarten van particulieren voor je favoriete Rotterdamse club. Mis geen wedstrijd meer en koop je kaartjes voor Feyenoord vandaag nog! Feyenoord behoort tot één van de drie traditionele topclubs uit Nederland, en speelt dan ook standaard mee in de Eredivisie, en zijn zelfs huidig titelhouder! Voor het eerst in jaren wonnen de Rotterdammers te titel na een heerlijk eredivisieseizoen. Wil je ook een wedstrijd van de Trots van Zuid zien, wacht dan niet langer en koop je tickets voor Feyenoord vandaag nog!

Feyenoord kaarten voor spannende wedstrijden

Deze Rotterdammers weten hoe ze het publiek tot het uiterste moeten drijven, en laten hun vijand altijd schrikken met hun verrassende moves en snelheid. Pak je kans dus nu en koop je tickets voor Feyenoord nu! Of je nu de Eredivisie wedstrijden wilt zien, of andere mooie internationale wedstrijden, zoals de Champions Leagueje vindt hier alle kaartjes voor Feyenoord!

Van Wilhelmina tot Feyenoord

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord werd in 1908 opgericht onder de naam Wilhelmina. Een paar jaar later, in 1912 werd het Feijenoord en droegen ze voor het eerst het tenue dat ze nog steeds dragen. Uiteindelijk werd de naam Feijenoord veranderd naar Feyenoord. Het stadion van de Rotterdammers bleef wel de originele naam dragen: Stadion Feijenoord, oftewel De Kuip, in de volksmond. In de jaren die volgden kenden zij vele hoogte-, maar ook dieptepunten. Maar al sinds vele jaren staat Feyenoord aan de top en zijn ze niet zo makkelijk uit de wed te slaan. Met al 15 landskampioenschappen op hun naam en 12 KNVB bekers behoren deze Rotterdammers zonder meer tot de absolute top van Nederland.

Geen woorden maar daden..

is hun motto dan ook. Vooral in 1970, een topjaar voor de inmiddels grote en nationaal gerespecteerde club, bewezen ze dit. In dat jaar wonnen ze de Europacup 1 en de Wereldcup. Onder leider van trainer Bert van Marwijk wonnen ze in 2002 in hun eigen stadion Feijenoord, beter bekend als De Kuip, tegen Borussia Dortmund hun tweede UEFA Cup. In 2008 won Feyenoord voor het laatst een grote prijs, door te winnen van Roda JC. Hiermee haalden zij de KNVB beker binnen.

Ieder jaar opent Feyenoord het seizoen met een spectaculaire open dag. Nieuwe spelers worden warm verwelkomd door Het Legioen als ze uit de helikopter stappen, en Stadion Feijenoord betreden. De Kuip zit op de Open Dag stampvol. Na jaren van bouwen werd De Kuip in 1937 geopend. Het stadion heeft plek voor zo’n 50.000 bezoekers. Na de restauratie in 1994 voldoet De Kuip weer aan alle wensen en eisen, hoewel er wel plannen zijn voor een nieuw stadion, waar ruimte is voor meer bezoekers. Want die bezoekers zijn er.

De aanhang van Feyenoord is groot, en de liefde voor het team is onvoorwaardelijk. Het Legioen gaat door dik en dun met Feyenoord mee. Waar Feyenoord gaat en staat, daar is Het Legioen ook. Ben je ook zo’n fan en wil je graag je favo team live zien? Dan zit je hier goed. Ticketbis heeft namelijk een groot aanbod kaarten voor Feyenoord.  Of je nu kaartjes zoekt voor de voorrondes van kampioenschappen van Feyenoord, of gewoon tickets wilt voor een vriendschappelijke wedstrijd, Ticketbis heeft ze allemaal. Wacht dus niet langer en juich met Coentje mee in De Kuip

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.