Alle thuiswedstrijden van Feyenoord - Seizoen 2017/2018


Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Op zoek naar kaarten voor Feyenoord?

Koop je kaarten voor de beste wedstrijden van Feyenoord makkelijk en snel op ${ brand_name }! Hier vind je het grootste aanbod tickets voor je favoriete club uit Rotterdam. Mis geen wedstrijd meer en koop je tickets voor Feyenoord vandaag nog! Feyenoord behoort tot één van de drie topclubs uit Nederland: Ajax, Feyenoord en PSV, en speelt dan ook standaard mee in de Eredivisie, en is dus ook dit seizoen weer van de partij.

Wil je ook een wedstrijd van de Trots van Zuid zien, wacht dan niet langer en koop je tickets voor Feyenoord vandaag nog! Deze Rotterdammers weten hoe ze het publiek tot het uiterste moeten drijven, en laten hun vijand altijd schrikken met hun verrassende moves en snelheid. Pak je kans dus nu en koop je tickets voor Feyenoord nu! Of je nu de Eredivisie wedstrijden wilt zien, of andere mooie internationale wedstrijden, je vindt hier alle kaartjes voor Feijenoord!

De geschiedenis van Feyenoord

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord werd in 1908 opgericht onder de naam Wilhelmina. Een paar jaar later, in 1912 werd het Feijenoord en droegen ze voor het eerst het tenue dat ze nog steeds dragen. Uiteindelijk werd de naam Feijenoord veranderd naar Feyenoord. Het stadion van de Rotterdammers bleef wel de originele naam dragen: Stadion Feijenoord, oftewel De Kuip. In de jaren die volgden kenden zij vele hoogte-, maar ook dieptepunten. Maar al sinds vele jaren staat Feyenoord aan de top. Met al vijftien landskampioenschappen (de recentste is van vorig seizoen) op hun naam en twaalf KNVB bekers behoren deze Rotterdammers zonder meer tot de absolute top van Nederland.

Het was achttien jaar geleden dat de Rotterdammers hun schaal binnenhaalden. De zege van zomer 2017 was dan ook overweldigend. Dankzij Kuyt eindigde de laatste wedstrijd met 3-1, waardoor ze van Ajax wonnen en het landskampioenschap binnenhaalden. Het was dan ook een uitmuntend seizoen voor de Rotterdammers. Met slechts vier verloren wedstrijden, vier gelijkspel en maar liefst 26 keer winst, hadden ze deze overwinning dan ook dik en dwars verdiend.

Geen woorden maar daden is hun motto en dat lieten ze zien. Vooral 1970 was een topjaar voor de inmiddels grote en nationaal gerespecteerde club. In dat jaar wonnen ze de Europacup 1 en de Wereldcup. Onder leider van trainer Bert van Marwijk wonnen ze in 2002 in hun eigen stadion Feijenoord, beter bekend als De Kuip, tegen Borussia Dortmund hun tweede UEFA Cup. In 2008 won Feyenoord voor het laatst een grote prijs, door te winnen van Roda JC. Hiermee haalden zij de KNVB beker binnen.

De Kuip & Het Legioen

Ieder jaar opent Feyenoord het seizoen met een spectaculaire open dag. Nieuwe spelers worden warm verwelkomd door Het Legioen als ze uit de helikopter stappen, en Stadion Feijenoord betreden. De Kuip zit op de Open Dag stampvol. Na jaren van bouwen werd De Kuip in 1937 geopend. Het stadion heeft plek voor zo’n 50.000 bezoekers en na de restauratie in 1994 voldoet De Kuip weer aan alle wensen en eisen, hoewel er wel plannen zijn voor een nieuw stadion, waar ruimte is voor meer bezoekers. Want die bezoekers zijn er...!

De aanhang van Feyenoord is groot, en de liefde voor het team is onvoorwaardelijk. Het Legioen gaat door dik en dun met Feyenoord mee. Waar Feyenoord gaat en staat, daar is Het Legioen ook. Ben je ook zo’n fan en wil je graag je favo team live zien? Dan zit je hier goed. ${ brand_name } heeft namelijk een groot aanbod kaarten voor Feyenoord. Of je nu kaarten zoekt voor de voorrondes van kampioenschappen van Feyenoord, of gewoon tickets wilt voor een vriendschappelijke wedstrijd, ${ brand_name } heeft ze allemaal. Wacht dus niet langer en juich met Coentje mee in De Kuip! 

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.