Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Gorillaz


Gorillaz Amsterdam

Heb je ooit een concert van de virtuele band Gorillaz bijgewoond? Trouwe fans weten dat een optreden garant staat voor een ongelofelijk visueel spektakel met originele muziek. Bij hun volgende tournee zullen Gorillaz Amsterdam aandoen, op 21/11/2017 kun je hun aan het werk zien in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wacht niet langer en bestel nu je Gorillaz Amsterdam tickets!

Een Gorillaz optreden is een muzikaal en visueel spektakel

De band Gorillaz is een werkelijk uniek visueel en muzikaal project van muzikant Damon Albarn en striptekenaar Jamie Hewlett. Tijdens een optreden brengen een aantal getalenteerde artiesten de stripfiguren 2-D, Noodle, Russel Hobbs en Murdoc Niccals helemaal tot leven. Het bekende magazine Rolling Stone beschrijft de muziekstijl als een combinatie tussen pop, hiphop, dub, dance en rock. Een concert van deze band staat dan ook voor veel meer dan enkel goede muziek. Het belooft een avond vol spektakel, sfeer, een overweldigende visuele show en verrassingen te worden! Er werken zoveel getalenteerde artiesten, muzikanten en visuele kunstenaars mee, dat je als het ware naar verschillende kunstvormen tegelijk zit te kijken. Ook het Gorillaz Amsterdam concert belooft een ongekende en bruisende show te worden die je niet snel zult vergeten. Dit mag je niet missen! Bestel vandaag nog je kaarten Gorillaz Nederland om er zeker van te zijn dat je op de eerste rij kunt staan in de Ziggo Dome.

Koop je tickets voor Gorillaz op StubHub

Om er zeker van te zijn dat je het Gorillaz Amsterdam optreden niet mist, bestel je vandaag nog je kaartjes online. Doe het zelfde als meer dan 100.000 tevreden klanten en koop je concert- of evenement tickets bij StubHub, de online community die de beste prijzen garandeert!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Gorillaz Amsterdam

Ziggo Dome

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.