RAI Amsterdam, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Kingsland


Kingsland Amsterdam 2018

Vier de monarchie, of feest tenminste mee net als de rest van Nederland, en maak deze Koningsdag de meest intenste, bijzondere, spectaculaire en spannendste ooit.. Wees bij Kingsland Amsterdam aanwezig en koop je tickets nu. Dit geweldige festival wordt één groot feest, dus wacht niet langer en koop de beste kaarten voor Kingsland nu op StubHub! Als echte feestbeest kan je dit festival niet overslaan, dus ga ervoor en reserveer je kaarten snel, voor het te laat is, want op is op! Koop je tickets nu en geniet!

Op 27 april wordt Kingsland Amsterdam gehouden in de Rai, en er is plaats voor veel feestbeesten, maar Kingsland is zó populair dat de kaartverkoop erg snel gaat..  En dat is ook niet zo gek, want de beste artiesten veroveren het podium de hele dag lang, en het enige wat jij hoeft te doen is te feesten! Luister live naar Blasterjaxx, Dannic, Dubvision, Fedde Le Grand, Hardwell, Headhunterz, Martin Garriz, Showtek, Bassjackers, Firebeatz, Julian Calor, Laidback Luke, Quintino, Sander van Doorn, Sem Foz, Ummet Ozcan, en nog vele, vele andere geweldige grote en kleinere artiesten maar allemaal met ongelooflijk veel talent én zin! Mis je kans niet en koop je tickets voor Kingsland nu op StubHub!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Kingsland Amsterdam 2018

RAI Amsterdam

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.