Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

X

De show van 3 oktober is verplaats naar 20 januari. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Lady Gaga


Lady Gaga Amsterdam

Altijd al naar Lady Gaga gewild? Koop dan nu je tickets voor een superprijs

Een concert van Lady Gaga bijwonen is steeds weer een unieke belevenis en nu krijg je de kans om zo'n bijzondere avond mee te maken. Sinds het nieuws dat Lady Gaga Amsterdam zal bezoeken op 20 januari 2018, worden de tickets voor haar optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome als zoete broodjes verkocht. Bestel je kaarten Lady Gaga Ziggo Dome daarom snel online, voor dat het te laat is!

Lady Gaga komt naar Amsterdam!

Het nieuws dat Lady Gaga Amsterdam aandoet tijdens haar tour dit jaar, tovert bij de Nederlandse fans onmiddellijk een glimlach op het gezicht. Tijdens een concert van de excentrieke diva is verveling uit den boze. Deze avond in de Ziggo Dome staat gegarandeerd voor spektakel en controversie. Een explosieve show met een mix van al haar grootste hits en nieuw materiaal. De fans kijken alvast reikhalzend uit naar welke bijzonderheden de knappe zangeres weer bedacht heeft om van haar concert een extra speciale gebeurtenis te maken. Haar mooie stem brengt explosieve nummers met veel kracht, maar kan ook breekbaar klinken tijdens meer gevoelige nummers. Wacht dus niet langer om de beste Lady Gaga Amsterdam tickets te bemachtigen en zing de bekende hitsingles luidkeels mee tijdens een onvergetelijke avond in een schitterende concertzaal in de hoofdstad! StubHub garandeert de beste plaatsen voor de meest aantrekkelijke prijzen. De tickets zijn makkelijk online te bestellen met enkele muisklikken.

Koop snel je tickets bij StubHub

Om er zeker van te zijn dat je dit bijzondere evenement kunt meemaken, bestel vandaag nog je Lady Gaga Amsterdam kaarten op StubHub. Dat kan makkelijk, snel en veilig online. De kaartjes voor Lady Gaga Amsterdam krijg je gewoon in de bus of in je mailbox.

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Lady Gaga Amsterdam

Ziggo Dome

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.