Etihad Stadium, Manchester, Verenigd Koninkrijk Groep of bedrijf?

X

Bezoekers (uitfans) mogen enkel kaarten kopen voor het Uitvak (Away Fans Section). StubHub kan niet verantwoordelijk worden gehouden als toegang wordt geweigerd tot andere delen van het stadion.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Champions League Groepsfase


Manchester City - Feyenoord

In deze wedstrijd gaat Feyenoord de Noordzee over om naar Manchester te gaan. Daar spelen ze de uitwedstrijd van de eerste wedstrijd: Feyenoord - Manchester City. De groepsfase wordt afgesloten met een thuiswedstrijd voor Feyenoord: Feyenoord - Napoli. De Rotterdammers zaten in groep 4 en troffen hiermee dus sterke ploegen. Shakthtar is huidig titelhouder, voor de tiende keer op een rij. Manchester Citiy en Napoli werden beide derde in hun nationale competitie. Het zijn sterke teams, maar Feyenoord is een goede tegenstander. Zie zelf hoe deze wedstrijd in de Kuip afloopt, en koop je kaarten voor Manchester City - Feyenoord vandaag nog! 

Feyenoord is al heel ver, maar eerst moeten het door de Champions League Groepsfase komen. Beiden zullen hun best doen om deze wedstrijd te winnen, dus het wordt een spannende wedstrijd in het Etihad Stadium. Wees er zelf bij en support je club! Koop je tickets voor Manchester City - Feyenoord nu!

Bij Manchester City voetballen de Belgen Vincent Kompany en Kevin De Bruyne. Manchester City is een sterke ploeg, maar "Het kon nog zwaarder. Ik denk dat je er wel een paar kan hebben, al steekt Manchester City erbovenuit. Het zijn mooie affiches", vertelt Feyenoord-aanvoerder Karim El Ahmadi. Giovanni van Bronckhorst maakt zich in ieder geval op voor een paar spannende wedstrijden. Steun jij Feyenoord? Koop je tickets vandaag nog en zie deze wedstrijd live in het Etihad Stadium in Manchester!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Manchester City - Feyenoord

Etihad Stadium

  • Manchester
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.