Stadio San Paolo, Napoli, Italië Groep of bedrijf?

X

Belangrijke informatie: Als bij de tickets die je wilt aanschaffen deze informatie staat: "TESSERA DEL TIFOSO: NECESSARIA", heb je een Italiaanse fanpas nodig. Meer informatie over deze pas vind je hier: Italiaans voetbal.

Informatie
Data e ora da confermare
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Napoli


Napoli - Roma

Napoli - Roma is een van de spannendste wedstrijden van de Serie A 2017/2018. Ben jij ook al lang aan het uitkijken naar deze wedstrijd? Dan is dit goed nieuws! Op StubHub vind je namelijk de beste tickets voor deze wedstrijd op 03/03/2018. Napoli - Roma vindt plaats in het Stadio San Paolo in Napoli. Wacht niet langer en koop je kaarten voor deze wedstrijd nu. Alle wedstrijden van de Serie A zijn populair, maar deze spant de kroon. Met de beste spelers ter wereld en twee goede coaches zijn de teams aan elkaar gewaagd.

De Serie A is in 1930 opgericht en kent sindsdien grote opvallende successen. Want niet alleen weten telkens sterke clubs de landstitel binnen te halen, vaak genoeg winnen deze topteams ook de Champions League titel van het seizoen. Dus als jij een voorproefje van allesbeslissende wedstrijden wilt zien, live de moves van deze spelers wilt bekijken en wilt meejuichen in het grote Stadio San Paolo, dan zit je goed. Koop je tickets vandaag nog en geniet van Napoli - Roma!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Napoli - Roma

Stadio San Paolo

  • Napoli
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.