Aankomende thuiswedstrijden van PSV


Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.


PSV regerend landskampioen

Ben je op zoek naar kaarten voor PSV? Dan zit je hier goed. Koop de beste voetbaltickets voor deze mooie club! Op dit platform voor de koop en verkoop van entreekaarten vind je een groot aanbod tickets voor PSV. Ex-Landskampioen PSV kende afgelopen seizoen een goed seizoen, maar helaas lukte het ze niet om de beker voor een derde keer binnen te halen. Zie de huidige koploper live spelen vanuit het mooie Philipsstadion, of tijdens een uitwedstrijd. Wat je ook doet, koop je PSV kaarten nu! Want de kaartverkoop voor superclub PSV Eindhoven gaat altijd erg snel!

Vorig seizoen van PSV

Onder het derde seizoen van Cocu maakt PSV een superstart en een fantastische afsluiting. Hoewel ze de beker niet opnieuw binnenhaalde heeft het team toch een mooie derde plek veroverd. Ze verloren maar twee wedstrijden tijdesn de hele competitie. Het lukte ze niet om weer meer dan 80 punten te halen ondanks topscorers als Gastón Pereiro, Luuk de Jong, Marco van Ginkel en Héctor Moreno. . De mooiste voetbalclub van de wereld is elk jaar sterker: Eendracht maakt macht. En wat zijn ze trots! Ook dit seizoen spelen ze weer supergoed. Wees live bij een wedstrijd van PSV aanwezig en koop je tickets voor PSV nu op ${brand_name} !

PSV in de Europa League

Dankzij de derde plek in de Eredivisie vorig seizoen, kwam PSV in de Europa League uit in de derde voorronde. Het ging ze niet van een leien dakje. Nog voor de competitiestart lagen ze er al uit. Het kroatische Osijek was twee keer te sterk. Hun vroegste uitschakeling ooit en een reeks van 43 jaar voetbal in een Europees toernooi. In het begin van het Eredivisie seizoen 2017 2018 waren de kansen van PSV nihil. Niemand geloofde in een overwinning. Het verlies tegen kroatië, een rommelige transferperiode en vertrekkende topspelers als guardado, Moreno, Willems en Propper zorgt ervoor dat de hoop op een mooi seizoen vrijwel was verdwenen. Toch zette Cocu zijn schouders eronder, reageerde goed op kritiek en inmiddels bloeit PSV weer op als niemand had gehoopt.

Onder Cocu speelt PSV beter dan ooit

Van de langparticiperende coaches uit de Eredivisie, heeft trainer Philip Cocu het hoogste winstpercentage. Cocu draait al 4 seizoenen mee en kent vooral sinds eind 2013 meer punten dan andere trainers van PSV. Hij pakt bijna 2,45 punt per wedstrijd waarmee het gemiddelde boven de 80 punten ligt, een bijzondere overwinning. Fijn voor echte supporters die elke week genieten van de mooie wedstrijden van PSV.

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.