Aankomende thuiswedstrijden van PSV


Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.


PSV regerend landskampioen

Ben je op zoek naar kaarten voor PSV? Dan zit je hier goed. Koop de beste voetbaltickets voor deze mooie club op StubHub! Landskampioen PSV kende afgelopen seizoen een supergoed seizoen. Het werd landskampioen en liet daarmee de andere twee groten, Ajax en Feyenoord, ver achter zich. Het was de 23e keer dat ze landskampioen werden! En bovendien leverde PSV ook de topscorers van dat seizoen: Memphis Depay en Luuk de Jong. Een superoverwinning voor deze zuiderlingen. Zie ze live spelen vanuit het mooie Philipsstadion, of tijdens een uitwedstrijd. Wat je ook doet, koop je PSV kaarten nu! Want de kaartverkoop voor superclub PSV Eindhoven gaat altijd erg snel!

Vorig seizoen

Onder het tweede seizoen van Cocu maakt PSV een superstart en een fantastische afsluiting. Tijdens de laatste speeldag werd het pas duidelijk dat het PSV was die het langskampioenschap had gewonnen. PSV begon met evenveel punten als Ajax maar de overwinning van 1-3 op Zwolle zorgde voor deze overwinning. Bovendien speelde PSV in de Champions League fantastisch. De heren speelden onder andere tegen Manchester en Atletico, wat een grote fanmassa op been bracht en vele kaarten deed verkopen. 

De mooiste voetbalclub van de wereld is elk jaar sterker: Eendracht maakt macht. En wat zijn ze trots! Ook dit seizoen spelen ze weer supergoed. Wees live bij een wedstrijd van PSV aanwezig en koop je tickets voor PSV nu op StubHub!

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.