Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Queens of the Stone Age


Queens of the Stone Age Amsterdam

Queens of the Stone Age komt naar Amsterdam, om na vier jaar radiostilte hun nieuwe album live te gehore te brengen. Deze rockband behoort zonder twijfel tot de grootste rock 'n' roll bands van nu, en jij kunt ze live zien! Het enige wat je hoeft te doen is je tickets voor Queens of the Stone Age te kopen, makkelijk en snel op StubHub . Het concert van Queens of the Stone Age vindt plaats in het Ziggo Dome op 12 november 2017 . En hoewel de herfst dan allang is begonnen, zullen de harten van alle bezoekers warm worden van de beste hits van Joshua Homme en zijn band. 

Josh staat bekend om zijn robot rock sound, en wordt de man met de gouden handen genoemd. Hij en zijn falsettostem  rocken elk podium. Tot in de jaren negentig jammde Homme vooral voor zijn eigen plezier. Afleiding, genot, plezier, gezellig met vrienden in zijn kelder. Maar dan richt bij QOTSA op, en begint het succes. Hoewel de band elke keer van samenstelling wisselt, en Joshua Homme het enige vaste lid is, is de groep inmiddels wereldwijd bekend. Josh en zijn partners in crime zorgen keer op keer voor de beste rock 'n'n roll. Zie waarom Joshua Homme en zijn Queens of Stone Age jaar na jaar een hit blijven. Koop je tickets nu en geniet van een heerlijk concert!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Queens of the Stone Age Amsterdam

Ziggo Dome

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.