Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spanje Groep of bedrijf?

X

Gekochte eTickets voor deze wedstrijd zijn enkel geldig als entreebewijs als het eTicket gedownload is, en op de telefoon staat.

Informatie
Fecha y hora por confirmar
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Real Madrid


Real Madrid - Barcelona

De beste tickets voor de Primera Division van Spanje vind je hier op StubHub. Het grootste aanbod en de beste plekken zijn slechts op een paar klikken. Als je een echte voetbalfan ben kun je het seizoen van de Primera Division 2016/2017 niet missen. Wacht niet langer en koop je tickets voor Real Madrid - Barcelona, voor het te laat is. Deze wedstrijd in het Estadio Santiago Bernabeu wordt een zeer spannende.. Beide teams hebben veel te winnen, en verliezen maar er kan er maar een met de overwinning doorgaan en punten bijtellen op de tussenstand. Real Madrid - Barcelona tickets vind je hier!

Twee jaar geleden was Ronaldo van Real Madrid de topscorer, en kwamen Messi en Neymar van FC Barcelona op een tweede en derde plek. Afgelopen jaar was het Suarez die de eerste plek behaalde met veertig goals. Zal deze ranglijst dit seizoen anders uitpakken of zullen de grote drie aan de top blijven? En zal Barcelona zijn titel blijven voortdragen? Zie het zelf en ga voor een wedstrijd met mooi spel en prachtige goals! Pak je kans nu en koop je Real Madrid - Barcelona kaarten! 

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Real Madrid - Barcelona

Estadio Santiago Bernabeu

  • Madrid
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.