Metalist Stadium, Kharkiv, Oekraïne Groep of bedrijf?

X

Bezoekers (uitfans) mogen enkel kaarten kopen voor het Uitvak (Away Fans Section). StubHub kan niet verantwoordelijk worden gehouden als toegang wordt geweigerd tot andere delen van het stadion.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Champions League Groepsfase


Shakhtar Donetsk - Feyenoord

Shakthar Donetsk staat al tien jaar achter elkaar aan de top. Deze Oekaïnse club weet met manager * steeds de nationale leage te winnen. Feyenoord, aan de andere kant, won het landskampioenschap voor het eerst in 15 jaar en is hiermee een groentje in de Champions League. Het belooft dan ook een fantastische wedstrijd te worden, waar veel toeschouwers op af komen. Als jij bij deze wedstrijd in het Metalist Stadium wilt zijn, pak je kans dan nu. Koop je tickets voorShakhtar Donetsk - Feyenoord vandaag nog veilig en snel op StubHub. 

Het is niet de poule waar Feyenoord van droomde. Geen grote naam als Barcelona, of favoriete spelers als Neymar. Maar daarom wel misschien meer winst, vooral tegen Shakhtar, hoewel die niet onderschat mag worden. Sinds het onrustig is in het land, kost het de club moeite groot talent aan te trekken. Maar toch mogen ze niet onderschat worden. Het is een team dat veel speelt en internationaal ervaring heeft. Hoe dan ook is het fantastisch om een internationale wedstrijd van Feyenoord te mogen meemaken. Combineer dit met een weekend weg met vrienden, en jouw jaar kan niet meer stuk. Koop je tickets en steun Feyenoord live vanuit het stadion!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Shakhtar Donetsk - Feyenoord

Metalist Stadium

  • Kharkiv
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.