Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Shakira


Shakira Amsterdam

Shakira Amsterdam, mis haar niet!

Shakira, de wereldster uit Colombia komt naar Europa met haar Dorado World Tour. Deze heldin zal een concert geven in Ziggo Dome op 14 november 2017. Deze dinsdag schittert zij om 20 uur op het podium van deze Amsterdamse concerthal. Na jaren van afwezigheid is ze dan eindelijk weer terug. Jij hebt de kans om haar live te zien. Koop je tickets voor Shakira vandaag nog en geniet van een heerlijk frisse Zuid-Amerikaanse bries in deze koude herstmaand. Koop je kaartjes vandaag nog op StubHub! 

Het is al meer dan 15 jaar geleden dat Shakira de wereld veroverde met Whenever, Wherever - voel je je al oud? -. Wie deze blondine was, wist niemand, maar het was duidelijk dat ze erg populair was en een ongelooflijk talent bezat. Shakira zingt al sinds ze klein is, maar daar blijft het niet bij. Ze schreef haar eerste nummers nog voordat ze tien was, en ook is ze een ster in buikdansen - dankzij haar Libanese afkomst? Hoor haar stem, beleef haar nummers en kijk je ogen uit. Koop je tickets voor Shakira in Amsterdam vandaag nog!

 

Zing mee in het Engels of Spaans, dans mee, lach mee, en geniet van haar oneindige energie. Met El Dorado, een album compleet in het Spaans heeft ze zich herontdekt. Beleef het ook! Reserveer je tickets veilig en snel op StubHub!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Shakira Amsterdam

Ziggo Dome

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.