Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van The Chainsmokers


The Chainsmokers Amsterdam

De Chainsmokers zijn terug met een live concert. Dit inmenns populaire dj duo doet heel Europa aan met hun nieuwe tour ter promotie van hun laatste album Memories...Do Not Open. De heren zijn pas sinds 2012 actief maar ze zijn niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Met hun hit #Selfie uit 2014 braken ze door. Het nummer stond bovenaan de hitlijsten en speelde in op de selfiecultuur van vandaag de dag. Nu is het jouw kans om een selfie te maken met The Chainsmokers live vanuit de zaal. Dans mee op deze en vele andere hits. Koop je tickets veilig en snel op StubHub.

Andrew Taggart en Alex Pall komen uit de Verenigde Staten en maken vooral dancemuziek. Hun latere hits uit 2016 zijn Roses, Don't Let Me Down en Closer. Ook deze hits pronken wekenlang bovenaan de hitlijsten. Met hun laatste album gaan ze heel Europa op z'n kop zetten. Je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke avond met dit duo. Vraag je vrienden en maak je klaar voor dit concert van de Chainsmokers. De beste kaarten koop je hier!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

The Chainsmokers Amsterdam

Ziggo Dome

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.