Ahoy Rotterdam, Rotterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van UFC


UFC Fight Night Rotterdam

UFC Fight Night Rotterdam!

Dit is het spannendste UFC gevecht van het seizoen! Op de kaart staat reus en doorzetter Stefan Struve. Hij neemt het op tegen onverslaanbare Rus Aleksander Volkov. Ook Nederlands trots Germaine de Randamie staat tijdens deze bijzondere avond in de ring in Rotterdam. Zij neemt het op tegen Tonya Evinger.

Beiden zijn echte publiekstrekkers. Als echte fan kun je dit niet missen. Koop snel je tickets en zie deze acht wedstrijden van de UFC Fight Night Rotterdam in Ahoy Rotterdam op StubHub! De top van de mixed martial arts staat in Rotterdam. Jij kunt bij dit fantastische gala aanwezig zijn en je ogen uitkijken. Het is voor het tweede jaar op een rij dat deze fantastische avond in Rotterdam wordt gehouden. Vorig jaar was het een enorm succes en waren de kaarten dan ook binnen no time uitverkocht. Dit keer wordt hetzelfde verwacht, dus als jij er bij aanwezig wilt zijn is dit je kans. Koop je kaarten nu en mis het niet!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

UFC Fight Night Rotterdam

Ahoy Rotterdam

  • Rotterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.