GelreDome, Arnhem, Nederland Groep of bedrijf?

X

Bezoekers (uitfans) mogen enkel kaarten kopen voor het Uitvak (Away Fans Section). StubHub kan niet verantwoordelijk worden gehouden als toegang wordt geweigerd tot andere delen van het stadion.

Informatie
Date and time to be confirmed
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Europa League


Vitesse - Nice

De Europa League was nog nooit zo spannend! Met nieuwe clubs en oude bekenden strijden deze Europese clubs om de overwinning. Zo ook tijdens Vitesse - Nice. Supporters uit beide landen stromen toe om hun favo club een hart onder de riem te steken tijdens deze spannende wedstrijd. In het GelreDome zal het er hard aan toegaan want de trainers van beide clubs weten hoe ze hun team moeten aansturen. Aanvallen en geen genade! Gaan voor het doel en scoren! Het is alles of niets, dus wees bij deze wedstrijd aanwezig en koop je kaarten voor Vitesse - Nice in het GelreDome nu, en geniet van de spanning! Juich mee en steun je team. Het enige wat je hoeft te doen is je tickets nu te kopen! Mis Vitesse - Nice niet!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Vitesse - Nice

GelreDome

  • Arnhem
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.