Over ons

Wij inspireren mensen en brengen ze bij elkaar

StubHub International wordt, na CMA-goedkeuring, onafhankelijk met nieuwe eigenaren.

Alle StubHub-entiteiten buiten de VS en Canada worden een nieuwe onafhankelijke groep.

BOSTON, MA., 8 september 2021. Digital Fuel Capital (“Digital Fuel”), een investeringsmaatschappij die zich richt op het bouwen van leiders in e-commerce, heeft de goedkeuring gekregen van de Competition and Markets Authority (CMA) om de nieuwe eigenaar te worden van StubHub International (SHI).

De president van Digital Fuel, Carson Biederman, zei: "We zijn verheugd om de nieuwe eigenaren van StubHub International te worden. Na een lange tijd en proces zullen de teams in Londen, Madrid, Bilbao en Berlijn nu een nieuw onafhankelijk bedrijf vormen. Samen kijken we ernaar uit om StubHub International te laten groeien als een flexibele en competitieve ticketmarktplaats die erop gericht is fans toegang te geven tot live-ervaringen en om tickets veilig over te dragen.”

Wayne Grierson, General Manager van StubHub International zei: “Het is onze missie om fans toegang te geven tot ongelooflijke ervaringen. We zien ernaar uit om onafhankelijk te worden, omdat we fans helpen terug te keren naar concerten, theaters en stadions.”

Over StubHub International

Na het onderzoek van de CMA naar de fusie van viagogo en StubHub, werd vastgesteld dat de internationale entiteiten van StubHub (alle entiteiten behalve die in de VS en Canada) moesten worden afgestoten en onafhankelijk zouden worden gemaakt van StubHub en viagogo. De nieuwe onafhankelijke groep bestaat uit bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje en tal van andere internationale markten. Met StubHub kunnen fans tickets voor tienduizenden evenementen kopen en verkopen. StubHub heeft bekroonde klantenservice: de FanProtect™-garantie van StubHub houdt in dat elk ticket gegarandeerd geldig is of dat klanten een vervangend ticket van gelijke of betere waarde ontvangen, of hun geld terugkrijgen.

Over Digital Fuel Capital

Digital Fuel Capital is een in Boston gevestigde investeringsmaatschappij en een van de meest actieve overnemers van e-commercebedrijven. Digital Fuel ondersteunt zijn bedrijven met interne prestatiemarketing, e-commerce, datawetenschap en technologie, evenals actieve samenwerking tussen zijn portfoliobedrijven en strategische relaties met eersteklas externe partners.

Hoe weet ik of StubHub te vertrouwen is?

FanBescherming betekent dat elke bestelling 100% is gedekt 
Elk ticket is 100% gedekt, en Klantenservice begeleid je helemaal tot aan je stoel Wij garanderen elke bestelling zodat jij je tickets met 100% vertrouwen kunt kopen. Fans wereldwijd vertrouwen StubHub om tickets op een veilige en makkelijke manier te kopen en verkopen. 
Veilig tickets verkopen 
Tickets aanbieden is gratis. Bepaal je prijs wanneer je tickets aanbiedt. Je kunt de prijs altijd aanpassen voordat de tickets worden verkocht. Nadat je tickets zijn verkocht, vindt de levering vlug en probleemloos plaats en daarna krijg je snel betaald. En wij verzorgen alle communicatie met kopers.
Vol vertrouwen tickets kopen
Je tickets arriveren op tijd voor het evenement, vormen een geldig toegangsbewijs en zijn precies wat je hebt gekocht. Als dat niet zo is, zoeken wij vergelijkbare of betere tickets. Of we betalen je je geld terug of geven je een tegoedbon voor een toekomstige bestelling. Als je evenement wordt geannuleerd en niet opnieuw wordt gepland, krijg je het hele aankoopbedrag terug.
's Werelds grootste handelsplaats voor tickets 
StubHub biedt meer dan 10 miljoen sport-, muziek- en theaterevenementen in meer dan 40 landen aan. Elke 1,3 seconden koopt er iemand een ticket op StubHub.
Een wereldwijde community
Ben je op vakantie en wil je naar een evenement? Koop tickets waar je ook bent voor welk evenement dan ook. StubHub heeft tickets voor de topevenementen wereldwijd en ze vallen allemaal onder onze FanProtect-garantie.
Wij zijn er altijd om je te helpen
Als je een probleem hebt, lossen we het zo snel mogelijk voor je op. Met de Help-tools op onze website kun je altijd antwoord op je vragen krijgen en contact met ons opnemen.

Onze wereldwijde partners

Bedrijfsgegevens

Serviceprovider van de website www.stubhub.nl:
Ticketbis S.L.
Gran Vía 45, Planta 7
48011 Vizcaya (Bilbao)
España
Bedrijfsnummer: B95630034
Contractpartner en dataprocessor voor betaalservices voor verkopers:
PayPal Pte. Ltd
5 Temasek Boulevard
#09-01 Suntec Tower Five
Singapore 038985
And
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal
L-2449 Luxemburg

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Terug naar boven