Berichten

Neem even de tijd om het volgende door te lezen: Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring voor gebruikers, Verkopersbeleid, Overeenkomst betalingsservices voor verkopers, Cookiebeleid, en FanBescherming® Garantie om er zeker van te zijn dat je alle wijzigingen en hoe deze je beïnvloeden begrijpt. Meer dan dat hoeft u niet te doen. Door gebruik te blijven maken van StubHub en onze services, accepteert u de bijgewerkte overeenkomsten, verklaringen en beleidsregels

Update log

24 april 2024 We hebben de Privacyverklaring, Cookieverklaring en Overeenkomst voor betaalservices voor verkopers bijgewerkt. Bovendien hebben we de inhoud van de Verklaring voor mobiele privacy geïntegreerd in de hoofdverklaring voor privacy
27 november 2023 We hebben de Gebruikersovereenkomst, het Verkopersbeleid en de FanProtect®-garantie bijgewerkt.
25 maart 2020 We hebben de Gebruikersovereenkomst, Privacyverklaring voor gebruikers, Verklaring voor mobiele privacy, Verkopersbeleid en de FanProtect®-beleid voor (ver)kopersbescherming bijgewerkt.
1 oktober 2018 We hebben de Gebruikersovereenkomst en Privacyverklaring voor gebruikers bijgewerkt.
1 juli 2015 De bijgewerkte Gebruikersovereenkomst en Privacyverklaring voor gebruikers gaan van kracht voor nieuwe gebruikers.
16 juni 2015 Het vorige amendement op de Gebruikersovereenkomst gaat voor alle gebruikers van kracht.
16 juni 2015 De Privacyverklaring voor gebruikers gaat voor bestaande gebruikers van kracht. Het vorige amendement op de Privacyverklaring voor gebruikers was op 21 maart 2013 voor alle gebruikers van kracht gegaan.
16 juni 2015 De bijgewerkte Gebruikersovereenkomst gaat voor bestaande gebruikers van kracht.
1 juni 2015 We hebben de Gebruikersovereenkomst en Privacyverklaring voor gebruikers bijgewerkt.

Wijzigingen in de Gebruikersovereenkomst zijn onder andere:

24 april 2024

 • Gebruikersovereenkomst - hierna, ongeacht je locatie wereldwijd, wanneer je tickets op ons platform koopt of verkoopt, sluit je een contract af met Ticketbis S.L.
 • Algemene bepalingen - hierbij wordt opgemerkt dat StubHub International een registratie voor belasting over de toegevoegde waarde (btw) heeft verkregen in het Koninkrijk Saoedi-Arabië. 

27 november 2023

 • Gebruikersovereenkomst - we hebben de Gebruikersovereenkomst gewijzigd naar StubHub, dus alle referenties van StubHub (UK) Limited en Ticketbis S.L. worden "StubHub International" genoemd, met uitzondering van referenties met betrekking tot activiteiten in het Verenigd Koninkrijk.
 • Je account - we hebben sectie 4.5 gewijzigd met een verzoek om aanvullende identificatiedocumentatie om mogelijk verdacht gedrag aan te pakken.
 • Toeslagen en andere kosten - we hebben sectie 6 gewijzigd om aan te geven dat StubHub International een commissie voor het onderhoud van de schulden kan opleggen aan gebruikers met een openstaand saldo die de benodigde bankgegevens niet verstrekken.
 • Tickets kopen - we hebben sectie 9 gewijzigd om een uitgebreide uitleg te geven over hoe prijsfouten worden aangepakt, de discretie van het bedrijf bij het wijzigen van bezorgmethoden en de gevolgen van terugboekingen zonder geldige redenen. Daarnaast hebben we maatregelen genomen om de transparantie te vergroten door expliciet te vermelden dat zodra een bestelling is geplaatst, de verkoop als definitief wordt beschouwd en er geen restituties worden terugbetaald omdat de koper spijt van de aankoop heeft.
 • Bescherming van intellectuele eigendomsrechten. We hebben sectie 17 gewijzigd om uit te leggen hoe gebruikers een Kennisgeving van vermeende schending bij SHI kunnen indienen.
 • Van toepassing zijnde wetgeving en jurisdictie - we hebben sectie 20 gewijzigd om updates in het toepasselijke rechtsgebied weer te geven.

25 maart 2020

 • Gebruikersovereenkomst - we hebben Gebruikersovereenkomst gewijzigd om alle referenties van eBay Inc en andere leden van de eBay Inc.-bedrijvengroep uit de sluiten.
 • Gebruikersovereenkomst - we hebben sectie 1 gewijzigd om de herziene overeenkomsten, verklaringen en beleiden gaan in werking vanaf het moment dat het op deze website gepubliceerd treden.
 • Contractentiteit - we hebben sectie 2 gewijzigd om het adres van de betreffende StubHub contractentitieit bij te werken.
 • Tickets kopen - we hebben sectie 9 gewijzigd om te verduidelijken dat krijgt je een terugbetaling of een creditering van StubHub als een evenement is geannuleerd (niet verplaatst).
 • Annulering, uitstel en andere wijzigingen van evenementen - we hebben sectie 11 gewijzigd om te verduidelijken dat krijgt je een terugbetaling of een creditering van StubHub als een evenement is geannuleerd (niet verplaatst).
 • Arbitrageprocedures - we hebben sectie 22 om de naam en het adres van de ontvanger voor de Kennisgeving van geschil bij te werken.
 • Procedure voor niet-deelname - we hebben sectie 22 om de naam en het adres van de ontvanger voor de Kennisgeving van niet-deelname bij te werken.
 • Overmacht - we hebben sectie 26 toegevoegd om een overmachtsbepaling te implementeren.
 • Kennisgeving van schending - we hebben Bijlage 1 gewijzigd om de naam, het adress en het telefoonnummer van de aangewezen vertegenwoordiger van StubHub.

1 oktober 2018

 • Wereldwijde Gebruikersovereenkomst - we hebben vanaf nu één overeenkomst voor al onze klanten over de hele wereld. Het helpt klanten bij het plaatsen, verkopen en kopen van tickets op hun favoriete internationale site van StubHub, waar het evenement zich ook bevindt. Het Wereldwijde Gebruikersovereenkomst vervangt verschillende gebruikersovereenkomst voor al onze websites.
 • Contractentiteit: we hebben sectie 2 aangepast om gebruikers te informeren dat ze, als ze vanaf 1 oktober 2018 tickets kopen of verkopen voor een evenement in Canada, een contract afsluiten met StubHub Canada Ltd.
 • Contractentiteit - we hebben sectie 2 gewijzigd om weer te geven dat de aanbestedende entiteit kan variëren voor een klant afhankelijk van de locatie van het evenement waarvoor zij een ticket kopen of verkopen.
 • Internationale transacties - we hebben sectie 12 toegevoegd om de regels te beschrijven die van toepassing zijn op de koop en verkoop van kaartjes voor internationale evenementen. Een internationaal evenement is een evenement dat plaatsvindt op een locatie anders dan de locatie van de website waarop het ticket is vermeldt.
 • Van toepassing zijnde wetgeving en jurisdictie - we hebben sectie 21 gewijzigd om de rechtskeuze en jurisdictie voor niet-Amerikaanse inwoners weer te geven.
 • Rechtsgeschillen – we hebben wijzigingen aangebracht in de artbitragebepalingen onder sectie 22.
 • Landspecifieke, aanvullende bepalingen - we hebben sectie 24 toegevoegd om een lijst met landspecifieke regels die van toepassing zijn op klanten op basis van waar ze zich bevinden weer te geven.

Wijzigingen in de Privacyverklaring voor gebruikers zijn onder andere:

24 april 2024

 • Privacyverklaring voor gebruikers - we hebben de formulering van de Privacyverklaring bijgewerkt om duidelijke uitleg te geven en het begrip van gebruikers te verbeteren in overeenstemming met de AVG-wetgeving. Dit omvat details over wie je persoonsgegevens verwerkt, de doeleinden waarvoor we ze verwerken, de soorten persoonsgegevens die we verzamelen, waarom we ze gebruiken, hoe we ze verkrijgen, je rechten met betrekking tot je persoonsgegevens, met wie we ze delen en hoe lang we ze bewaren.
 • Privacyverklaring voor gebruikers - we hebben een nieuw e-mailadres geïntroduceerd om contact op te nemen met StubHub International over privacykwesties.
 • Verklaring voor gebruikersprivacy - we hebben de inhoud van de Verklaring voor mobiele privacy geconsolideerd in de hoofdverklaring voor privacy.

25 maart 2020

 • Privacyverklaring voor gebruikers - we hebben Privacyverklaring voor gebruikers gewijzigd om alle referenties van wereldwijde privacynormen uit de sluiten.
 • Privacyverklaring voor gebruikers - we hebben Privacyverklaring voor gebruikers gewijzigd om alle referenties van eBay Inc en andere leden van de eBay Inc.-bedrijvengroep uit de sluiten.
 • Privacyverklaring voor gebruikers - we hebben Contact opnemen-sectie gewijzigd om de naam en het adres van het Global Privacy Office bij te werken.

1 oktober 2018

 • Wereldwijde Privacyverklaring voor gebruikers - we hebben vanaf nu één overeenkomst voor al onze klanten over de hele wereld.
 • Datacontroller voor ingezetenen van Canada - we hebben de datacontroller voor ingezetenen van Canada gewijzigd in StubHub Canada Ltd.
 • Datacontrollers - we hebben de Omvang- en Inhoud-secties gewijzigd om een herziene lijst met datacontrollers weer te geven.
 • Delen via sociale media - we hebben de Keuze-sectie gewijzigd om extra opties voor het delen via sociale media weer te geven.

Wijzigingen in het Verkopersbeleid zijn onder andere:

24 april 2024

 • Verkopersbeleid - we hebben de taal bijgewerkt om deze aan te passen aan de IRS-voorschriften, wat aangeeft dat verkopers mogelijk een fiscaal identificatienummer moeten opgeven voor belastingaangifte.

27 november 2023

 • Verkopersbeleid. We hebben het verkopersbeleid gewijzigd naar 'StubHub', dus alle referenties van StubHub (UK) Limited en Ticketbis S.L. worden "StubHub International" genoemd, met uitzondering van referenties met betrekking tot activiteiten in het Verenigd Koninkrijk.
 • Selecteer de juiste bezorgmethode voor je type ticket. We hebben sectie 2.2 gewijzigd om te verduidelijken dat StubHub International beschikbare bezorgmethoden weergeeft tijdens de evenementpagina, die per evenement kunnen variëren en in de loop van de tijd kunnen veranderen. Kies voor 'harde' tickets een verzendoptie. Elektronische bezorging is niet van toepassing. Poging om 'harde' tickets om te zetten in PDF's of vergelijkbare formaten kan leiden tot annulering van de bestelling.
 • Lever je tickets op tijd en zoals beloofd. We hebben sectie 3.2 gewijzigd om te verduidelijken dat tickets minimaal één (1) week vóór het evenement naar de koper moeten worden verzonden, maar als evenementtickets niet binnen de opgegeven deadline door de organisator of promotor worden uitgegeven, moeten verkopers de leveringstermijn van StubHub International Customer Service volgen om ervoor te zorgen dat de koper ze tijdig ontvangt.
 • Gevolgen voor geannuleerde verkopen, onjuiste en ongeldige tickets. We hebben sectie 3.3 gewijzigd om duidelijkheid te geven over de mogelijke mislukkingsscenario's voor evenementen met tickets: geannuleerde verkopen, onjuiste tickets leveren en ongeldige tickets verkopen. We hebben bovendien het gedeelte 'Kosten en toeslagen' bijgewerkt om de gevolgen te schetsen als het niet lukt om tickets nauwkeurig te bezorgen op StubHub. In dergelijke gevallen kunnen er kosten van toepassing zijn en wordt het bedrag bepaald door de locatie van het evenement en of een vervangend ticket vereist is.

25 maart 2020

 • Geannuleerde verkopen - we hebben sectie 3.3 gewijzigd om de verhoogde administratieve kosten voor geannuleerde verkopen van kaartjes voor evenementen in de Verenigde Staten of Canada.
 • Kosten voor ongeldige tickets - we hebben sectie 3.3 gewijzigd om de verhoogde administratieve kosten voor de ongeldige tickets.
 • Administratiekosten - we hebben sectie 3.3 gewijzigd om de verlaagd administratieve kosten voor het niet oplossen van problemen met geannuleerde verkopen of ongeldige tickets.

1 juni 2015

 • Wereldwijde Verkopersbeleid - we hebben vanaf nu één beleid voor al onze klanten over de hele wereld.
 • Geannuleerde verkopen - we hebben sectie 3.3 gewijzigd om de verhoogde administratieve kosten voor geannuleerde verkopen van tickets voor evenementen in Duitsland toe te lichten. Dit zorgt ervoor dat ons beleid in heel Europa wordt geharmoniseerd.
 • Betaald krijgen voor je ticketverkoop - we hebben sectie 5.1 gewijzigd om het tijdstip van betalingen voor evenementen in de Verenigde Staten en Canada toe te lichten. Dit is om te onderkennen dat, voor bepaalde evenementen en situaties, een betaling 5 à 8 dagen nadat het evenement heeft plaatsgevonden kan gebeuren.

Wijzigingen in de Overeenkomst voor betaalservices voor verkopers zijn onder andere:

24 april 2024

 • Overeenkomst voor betaalservices - we hebben het document herzien om de bijgewerkte Algemene voorwaarden van Hyperwallet weer te geven.

Wijzigingen in de Cookieverklaring zijn onder andere

24 april 2024

 • Cookieverklaring - we hebben de taal van de Cookieverklaring herzien om duidelijke uitleg te geven en het begrip van gebruikers te verbeteren in overeenstemming met de AVG-wetgeving. Dit omvat gedetailleerde informatie over de soorten cookies die we gebruiken, de doeleinden achter het gebruik van cookies op ons platform, de methoden waarmee derden cookies gebruiken voor advertenties en richtlijnen voor het wijzigen en verwijderen van cookies.

Wijzigingen in de Verklaring voor mobiele privacy zijn onder andere:

24 april 2024

 • Verklaring voor mobiele privacy - we hebben dit gedeelte verwijderd en de inhoud ervan beschikbaar gesteld in de hoofdverklaring voor privacy.

25 maart 2020

 • Verklaring voor mobiele privacy - we hebben de Verklaring voor mobiele privacy gewijzigd om alle referenties van wereldwijde privacynormen uit de sluiten.

Wijzigingen in de FanProtect®-beleid voor (ver)kopersbescherming zijn onder andere:

27 november 2023

 • FanProtect® Guarantee. We hebben de FanProtect®-garantie gewijzigd naar 'StubHub', dus alle referenties van StubHub (UK) Limited en Ticketbis S.L. worden "StubHub International" genoemd, met uitzondering van referenties met betrekking tot activiteiten in het Verenigd Koninkrijk.
 • Geldige tickets ontvangen. We hebben het gedeelte Geldige tickets krijgen gewijzigd om de discretie van het bedrijf bij het wijzigen van bezorgmethoden te verduidelijken.
 • Andere voorwaarden. We hebben het gedeelte 'Andere voorwaarden' gewijzigd om duidelijkheid te bieden over situaties waarin de FanProtect®-garantie niet van toepassing is.
 • Als je geen betaling hebt ontvangen voor een ticketverkoop, hebben we dit gedeelte bijgewerkt om een beter begrip te geven van de specifieke voorwaarden wanneer de gebruiker ervoor heeft gekozen om betaling via PayPal te ontvangen.
 • Misbruik van de FanProtect®-garantie. We hebben dit gedeelte bijgewerkt om een beveiliging te introduceren die StubHub International beschermt tegen het risico van valse claims.

25 maart 2020

 • FanProtect-beleid voor (ver)kopersbescherming - we hebben de FanProtect-beleid voor (ver)kopersbescherming om te verduidelijken dat krijgt je een terugbetaling of een creditering van StubHub als een evenement is geannuleerd (niet verplaatst).