Privacybeleid

Voorwaarden - Privacy en bescherming van persoonlijke gegevens op www.stubhub.nl. Automatische verwerking van persoonlijke gegevens.

Het accepteren van de huidige voorwaarden, impliceert dat de gebruiker akkoord gaat met de behandeling van de aan www.stubhub.nl verstrekte gegevens.

1. Persoonlijke gegevens.

Via de registratieprocedure op www.stubhub.nl verstrekt de Gebruiker TICKETBIS S.L. de volgende persoonlijke gegevens (hierna, Persoonlijke Gegevens).

2. Automatische afhandeling.

In overeenstemming met de Organieke Wet 15/1999 van de Bescherming van Persoonsgegevens van Spanje, en haar regelgeving in overeenstemming met artikel 5 en 6, informeert de eenheid van deze website alle websitegebruikers die persoonlijke gegevens verstrekken of hebben verstrekt dat het het ingelijfd zal worden in een automatisch register.

3. Doel.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens is enkel voor het onderhoud en de relatie vastgesteld in de Algemene Gebruiksvoorwaarden, in het beheer, de administratie, de levering, uitbreiding en verbetering van de dienstverlening, en in de aanpassing van de Dienst aan de voorkeuren van de Gebruikers, in het ontwerp van nieuwe aanverwante diensten, in de levering van service-updates, in het verzenden van reclame met betrekking tot de Dienst en andere producten of diensten aangeboden door TICKETBIS S.L. of via TICKETBIS S.L., nu en in de toekomst en in de nakoming van de directe marketing van deze producten en diensten. Het doel van het verzamelen van Persoonlijke Gegevens en het automatisch verwerken hiervan omvat ook het verzenden van enqueteformulieren die de Gebruiker niet verplicht is te beantwoorden.

4. Berichtgeving.

Bij het aanvaarden van ons Privacybeleid en gegevensbescherming, accepteert de Gebruiker dat TICKETBIS S.L. de Persoonlijke Gegevens mag doorgeven aan partners van de Ticketbis groep, onafhankelijk van hun locatie, met hetzelfde doel als beschreven in de vorige paragraaf. Hoe dan ook, TICKETBIS S.L. garandeert ook de vertrouwelijkheid en veilige verwerking van de Persoonlijke Gegevens bij deze internationale beweging. Het gebruik van Persoonlijke Gegevens door de buitenlandse bedrijven binnen TICKETBIS S.L. Groep, zal dan ook onder deze voorwaarden gebeuren.

5. Veiligheidsmaatregelen.

TICKETBIS, S.L. garandeert dat ze alle mogelijke en nodige veiligheidsmaatregelen heeft ingezet met betrekking tot de installatie, systemen, bestanden alsook de vertrouwelijke verwerking van de persoonlijke gegevens in overeenstemming met de geldige wet.

TICKETBIS, S.L. zorgt ook voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van persoonsgegevens en veilige behandeling in het internationale verkeer. Maar als nodig, verstrekt TICKETBIS S.L. de persoonlijke gegevens en alle andere informatie tot die zij tot haar beschikking heeft of toegankelijk is, aan de bevoegde autoriteiten.

6. Toestemming.

Bij het accepteren van deze Voorwaarden, geeft de Gebruiker toestemming om zijn of haar persoonlijke gegevens in het bestand met persoonsgegevens te laten opnemen en automatisch verwerkt te laten worden door TICKETBIS S.L., in overeenstemming met de eerder genoemde doeleinden.

De Gebruiker accepteert ook dat, en geeft autorisatie aan, TICKETBIS S.L. de Persoonlijke Gegevens, als nodig, ook inclusief internationale transferenties, mag doorgeven aan derde partijen als beschreven in Clausule 4, als nodig, in overeenstemming met de eerder genoemde doeleinden.

7. Recht op toegang, annulering, correctie en weigering.

TICKETBIS, S.L. garandeert de Gebruikers de uitvoering van de rechten op toegang, annulering, correctie of weigering, onder de in de huidige wetgeving vastgestelde voorwaarden. Om deze reden, in overeenstemming met de Organieke Wet 15/1999 van de Bescherming van Persoonsgegevens van Spanje, mogen gebruikers deze rechten uitoefenen door hiervoor een verzoek in te dienen, samen met een kopie van zijn/haar ID-kaart, te sturen naar:

Op dezelfde manier, kunnen Gebruikers zich afmelden voor e-mailcommunicatie, via de afmeldingslink onderaan in iedere door TICKETBIS S.L. verzonden e-mail.

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.